Хмара Ezviz і Hikvision

Сьогодні користувачі хмари Ezviz і камер Hikvision можуть робити фотографії, підтримувати голосовий зв’язок у прямому ефірі, залишати сповіщення. Камери Hikvision вже досить відомі серед молодого покоління у Китаї.

  • Камери застосовують дитячих садках. Батькам дають пароль для входу на камеру і вони можуть у будь-який час подивитися на екрані телефону, і побачити чим зайнятий їхній малюк у денний час. При цьому батьки можуть зняти фото і відразу відправити його своїм рідним або опублікувати в соціальній мережі.

  • Дуже зручним виявилося використання камер у публічних місцях, наприклад, кафе, барах, спортзалах або басейнах. Сервіс дає можливість побачити кількість людей, що знаходиться там у цей період і чи варто йти туди в цей час.

  • В офісі керівник фірми має можливість у будь-який час побачити, що відбувається в кабінеті. Більш того, він може підтримувати голосовий зв’язок з підлеглими через камери не набираючи номер телефону офісу. У невеликому приміщенні потужності динаміка буде цілком достатньо.

  • Монтаж відеокамер у торгових центрах або магазинах. Керівник торгового майданчика може побачити кількість людей, знаходяться у торговому залі. Завдяки датчику руху, після закриття торгового центру камера стає механічним сторожем. При детекції порушника, камера моментально інформує вас сповіщенням про знаходження в залі сторонньої людини. Таким чином, у вас є можливість моментально дізнатися про порушення і сповістити службу безпеки про вторгнення до вашого магазину. За допомогою смартфона крім відеозапису ви можете зробити фото порушника у хорошій якості, що може допомогти у його затриманні, у тому випадку, якщо співробітники безпеки не встигнуть приїхати в потрібний час.

  • Камеру можна встановити на стоянці вашого автомобіля. Таким чином ви будете сповіщені детектором руху через мобільний телефон у тому випадку, якщо біля машини буде щось відбуватися вдень чи вночі.

  • Ви можете спостерігати за своїм малюком у той час, коли з ним сидить няня, і не тільки дивитися, а й говорити з ними.

  • Ви можете доглядати за старими родичами, і бути в будь-який момент готовим викликати лікаря.

Відповідні кімнатні камери для використання в EZVIZ

є