Доступ до пристрою з …

 Доступ до пристрою з інтернету

Ми представляємо ряд статей про налаштування камер відеоспостереження і реєстраторів, які допоможуть вам розібратися у важливих моментах усіх можливостей пристроїв. Цей матеріал розкриє тонкощі підключення для динамічних і статичних IP-адрес.

Якщо ви хочете переглядати записи з камери через інтернет зі смартфона, планшета або комп’ютера з будь-якої точки світу, потрібно мати статичну IP-адресу.

Якщо у вас динамічна адреса, ви можете скористатися сервісом EZVIZ від Hikvision – хмарним рішенням для онлайн відеоспостереження. Він відмінно підходить для простого і швидкого підключення, перегляду, а також у разі підключення по динамічного IP або неможливості підключення через статичний IP. EZVIZ дозволяє спростити спосіб підключення та налаштування камери, виключивши необхідність маршрутизації роутера.

 

Довідка

  • Статична IP-адреса – постійна адреса, який фіксується за користувачем і не змінюється після перепід’єднання до мережі. Статичний IP видається вашим провайдером (деякі надають послугу за замовчуванням, інші – наприклад, Воля – за додаткову плату). Дізнатися свою зовнішню IP-адресу можна задавши запит пошуковику, наприклад “дізнатися IP”.

  • Динамічною IP-адреса є в тому випадку, якщо вона призначається автоматично при кожному вашому наступному підключенні до інтернету (як правило, DDNS Укртелеком). Динамічна IP використовується протягом обмеженого проміжку часу, як правило до завершення сеансу підключення.