Модернізоване виявлення
для …

Модернізоване виявлення для периметру автосалону

Крадіжка автомобілів є проблемою для багатьох людей, так що уявіть, якби ви були відповідальні за цілий автосалон. Автодилер П. Крістенсен в Данії знає цей головний біль з особистого досвіду, перенісши безліч крадіжок з огородженої території. Настав час посилити мери безпеки, тому вони звернулися до Telesikring, найбільшої приватної охоронної компанії в Данії, за рішенням для виявлення периметра. Telesikring поліпшив безпеку за допомогою камер спостереження Hikvision.

 

 

Виклик

Незважаючи на існуючі заходи безпеки, такі як електричні паркани і охоронна сигналізація, автосалон все ще відчував крадіжки. Злодіям вдавалося вигадувати все більш і більш винахідливі способи подолати охоронну систему – наприклад, переповзати через паркани і навіть копати під ними.

 

Вони вкрали всі запчастини, у тому числі колеса і каталізатори з автомобілів і фургонів, презентованих у салоні. Такі речі є цінністю, і вартість цих втрат все зростала…

 

Потрібно було рішення, яке могло б працювати за будь-яких погодних умовах і в глибокої ночі – найбільш уразливому часі. У приміщеннях є кілька досить віддалених районів, які також були особливо схильні до ризику.

Рішення

Автосалон в даний час контролюється за допомогою рішення для визначення периметра, що складається зі звичайних і тепловізійних камер. Ці камери підключені до Milestone VMS з програмним забезпеченням для аналізу. У свою чергу, це має пряме сполучення з Центром управління Jutland, місцевим Центром прийому сигналів тривоги, який контролює власність 24/7. Тепер неможливо увійти у власність в неробочий час – вдень чи вночі, без реєстрації в центрі управління. Інформація, яку вони отримують з програмного забезпечення для аналізу, дозволяє їм приймати обгрунтоване рішення по своєї відповіді, наприклад, відправляти охоронний патруль. 

 

 

Теплові камери були обрані з-за надійності у будь-яких погодних умовах. У цьому рішенні спеціально використовувалася теплова мережева куля (DS-2TD2136-10). Як тільки теплова камера виявляє злом, вона відправляє сигнал тривоги в ARC, і оператор може використовувати чіткість при слабкому освітленні, що надається камерами DarkFighter (DS-2CD4B26FWD-IZS), також присутніми для перевірки тривоги. Ці камери забезпечують відмінні зображення навіть при найнижчих рівнях освітленості, що робить їх ідеальними для віддаленої перевірки.

 

Хенрік Фінн Сандерлунд, менеджер з якості в P. Christensen, каже: «Так, ми дуже задоволені! З моменту розгортання системи це ефективно запобігло крадіжку зі зломом. Рішення було впроваджено в четвер, а вже у  п’ятницю рішення перехопило перший прорив, ефективно запобігаючи його ».

 

Менеджери P. Christensen тепер можуть відпочивати ночима, знаючи, що інновації в галузі безпеки стежать за майном …

А як щодо вас?