Що таке Turbo HD-камера?

Простіше кажучи, Turbo HD-камера – це аналогова камера, з такою ж роздільною здатністю, як в IP-камери.

Камера може передавати сигнал як стандартним коаксіальним кабелем, так крученою парою з використанням відео балунів. Відео можна передати на відстань до 500 метрів.

У деяких випадках Turbo HD-камеру можна під’єднати як стандартну аналогову до звичайного аналогового реєстратора з втратою якості, тобто вона буде показувати в звичайній аналоговій роздільній здатності. Для повного використання її ресурсів необхідний Turbo HD-реєстратор.

Turbo HD-реєстратор дозволяє підключати як аналогові Turbo HD-камери, так і звичайні аналогові камери. Усі реєстратори Hikvision мережеві та здатні під’єднуватися до інтернету і передавати відео в мережу.

Короткий огляд деяких камер

Нові моделі Turbo HD-камер Hikvision (або HD TVI) перейняли зовнішній вигляд існуючих аналогових і IP-камер Hikvision, в залежності від сфери їх застосування відповідно.

На даний момент Turbo HD-камери можна поділити, окрім інших особливостей, за якістю відео. Схожі за функціоналом моделі можуть мати роздільну здатність 720P і 1080P.

Це бюджетні камери з ІЧ-підсвічуванням 720P і 1080P.

Камери з поліпшеним потужним ІЧ-підсвічуванням для дальніх дистанцій спостереження.

Варіофокальним камери з ІЧ для точного регулювання кута огляду і дальності. Плюси таких камер у тому, що ви можете підлаштувати потрібну різкість і кут огляду для кращої якості відео як на далеких так і на коротких дистанціях від об’єкта спостереження.