Як виявлення каски за допомогою …

Як виявлення каски за допомогою штучного інтелекту гарантує безпеку працівників

Каски рятують життя, але тільки якщо люди їх носять. Дізнайтеся, як інтелектуальні камери на базі штучного інтелекту допомагають гарантувати безпеку робітників в небезпечних місцях у будь-який час.

 

У 1919 році компанія ED Bullard запатентувала капелюх «HardBoiled®», засновану на сталевих шоломах, що використовувалися солдатами під час Першої світової війни. Ці шапки були зроблені з пропареного полотна і клею і призначалися для повсякденного захисту шахтарів.

 

Протягом 20-го століття, каска перетворилася на яскраво пофарбований ударостійкий головний убір – відмінний вибір для тих, хто працює в небезпечних середовищах. І сьогодні багато країн прийняли закони, що гарантують постійне носіння каски в таких місцях – і на це є вагомі причини.

 

Відсутність каски на небезпечному робочому місці може бути фатальною. У США в 2012 році більше 1000 чоловік померли від травм голови під час роботи. Більш того, дані Національної ради безпеки США показують, що число таких смертельних випадків зростає, при цьому найбільша кількість смертей, що можна було запобігти в 2016 та 2017 років роках було зареєстровано у будівництві, транспортуванні / складуванні і сільському господарстві.

 

Важливо відзначити, що відсутність захисних головних уборів не тільки варта життя: це також може коштувати компаніям грошей в судових процесах, компенсації і виплати зі страхування життя, а також втрати праці.

 

Гарантування безпеки у завантаженому середовищі

Незважаючи на ризики, примусове використання каски може бути складним завданням, оскільки люди можуть забути або вирішити не надягати їх. Це означає, що менеджери майданчиків повинні постійно стежити, але це не завжди легко, багато що відволікає у галасливих обставинах, коли автомобілі, матеріали та люди постійно переміщуються, часто на декількох рівнях.

 

Ось чому багато організацій звертаються до рішень на основі штучного інтелекту, які допомагають розумно визначати, чи дотримуються люди жорстких правила безпеки.

 

Камери стежать за робочими за допомогою штучного інтелекту. У реальному житті технологія штучного інтелекту використовується у всьому світі кожен день, щоб робочі місця працювали більш ефективно, продуктивно і, звичайно, більш безпечно.

 

У новітніх відеокамерах для виявлення каски використовуються вбудовані алгоритми штучного інтелекту, щоб «дізнатися», як повинна виглядати людина у касці. Потім вони застосовують цей алгоритм при скануванні майданчику, швидко визначаючи, чи працює хтось без каски, і попереджаючи команди управління, щоб вони могли вжити заходів. Слід зазначити, що при виявленні порушення групи управління також можуть відправити звукове попередження через місцевий динамік, щоб нагадати людям про правила.

 

Виявлення від Hikvision

Виявлення каски на базі штучного інтелекту камерою компанії Hikvision обладнано для інтелектуального визначення наявності або відсутності робочих захисних головних уборів. Камери високої чіткості постійно сканують ваш майданчик, швидко видаючи попередження, якщо хтось буде ідентифікований як такий, що порушує певні правила. Камери також можуть бути пов’язані з системами контролю доступу, щоб гарантувати, що співробітники будуть носити каски з моменту входу в небезпечну зону.

 

Прискорте свій бізнес за допомогою штучного інтелекту.