4K і варіфокальні опції – …

4K і варіфокальні опції – Hikvision випускає камери ColorVu 2.0

Hikvision, постачальник рішень для Інтернету речей, основною сферою діяльності якого є відео, анонсував нове покоління камер ColorVu для більш яскравих кольорових зображень 24/7 і вперше включив 4K і варіфокальні опції в повнокольорові пропозиції.

 

 В системі відеоспостереження інформація про колір має вирішальне значення для визначення деталей подій, особливо в нічний час. Звичайні камери з інфрачервоним освітленням забезпечують тільки чорно-біле зображення для нічного спостереження. В результаті люди, автомобілі або інші важливі об’єкти можуть бути розмитими і зливатися з фоном, що ускладнює розрізнення критичних елементів. Технологія Hikvision ColorVu вирішує цю загальну проблему, з якою стикаються багато користувачів камер відеоспостереження, дозволяючи камерам створювати барвисті відео навіть в дуже темних умовах.

  «З 2018 року, коли ми представили на ринку перше покоління камер ColorVu, вони були одним з наших найбільш продаваних продуктів. Попит на камери для слабкого освітлення в індустрії безпеки продовжує зростати, і ми раді бачити, що наші оновлені камери ColorVu 2.0 можуть надати нашим клієнтам ще більш яскраві враження від зображення», – сказав Франк Чжан, президент міжнародного відділу продуктів і рішень. Центр в Hikvision.

  Розширені можливості ColorVu з 4K і Варіфокальними камерами

 Нещодавно випущені камери ColorVu 2.0 пропонують розширені можливості на ринку, охоплюючи як продукти Turbo HD (серія DF8T / серія DF3T / серія DF0T), так і мережеві продукти. Збагачена серія ColorVu може задовольнити безліч потреб клієнтів, від високопродуктивних продуктів до недорогих продуктів і інтелектуальних рішень.

  Hikvision тепер включає камери 4K ColorVu в свою лінійку продуктів, які забезпечують отримання кольорових зображень до рівня надвисокої чіткості вдень і вночі. Камери 4K ColorVu з кращою якістю зображення і більшою деталізацією можуть застосовуватися в ширшому діапазоні сценаріїв, включаючи стадіони, аеропорти, гавані і парковки, де необхідні чіткі зображення з високою роздільною здатністю.

 Крім того, Hikvision також додала варіфокальні камери (серія DF8T-Z) до моделей ColorVu 2.0 для створення кольорових зображень 24/7 у всіх фокусних відстанях. Варіфокальні камери ColorVu з моторизованими об’єктивами 2,8-12 мм дозволяють збільшувати масштабування кольорових зображень вночі.

 Покращене кольорове зображення з технологією виробництва AA

 Об’єктиви камер ColorVu 2.0 зберегли дизайн з надвисокою діафрагмою F1.0, що дозволяє в чотири рази більшій кількості світла потрапляти в об’єктив, ніж в звичайних камерах (з F2.0). Фокусування камер високої чіткості з великою діафрагмою F1.0 надзвичайно важливе технічно для галузі і вимагає дуже суворого і точного виробництва. Hikvision застосувала свою передову технологію активного вирівнювання (AA) при виробництві камер ColorVu, щоб довести точність настройки до 4 пікселів, навіть менше, ніж 1/30 діаметра волоса.

Тим часом, завдяки оптимізованим датчикам кольорове зображення в нічний час на камерах ColorVu 2.0 відображається набагато яскравіше, ніж на звичайних камерах. Новий алгоритм 3D-динамічного шумозаглушення (DNR) допомагає камерам чітко записувати додаткові віддалені деталі і забезпечувати більш чіткі зображення. Крім того, камери ColorVu 2.0 обладнані м’яким і теплим додатковим світлом, який забезпечує отримання кольорового зображення навіть в умовах відсутності світла.

Швидкий пошук мети за допомогою технології AcuSense

 Більшості користувачів камер відеоспостереження потрібно зосередитися тільки на сигналах тривоги, викликаних людьми і транспортними засобами, особливо вночі. Ці нещодавно випущені камери ColorVu можуть інтегрувати передову технологію Hikvision AcuSense, щоб допомогти користувачам зосередитися тільки на подіях, що мають значення для безпеки. На основі алгоритмів глибокого навчання камери ColorVu можуть відрізняти людей і автомобілі від інших рухомих об’єктів, таких як дощ, листя і тварин. Тривоги будуть спрацьовувати тільки при наявності заздалегідь встановленого типу вторгнення. За допомогою цього рішення відеокліпи сортуються за категоріями людей і транспортних засобів, а класифікація об’єктів значно підвищує ефективність пошуку.