Hikvision допоможе підвищити безпеку …

 Hikvision допоможе підвищити безпеку на знакових меморіалах Голокосту у Маямі-Біч, штат Флорида

Меморіал Голокосту

Заснований 27 років тому групою лідерів громад, які пережили Голокост, Меморіал розташований на двох акрах і являє собою ряд кімнат просто неба. Добровольці, у тому числі ті, що пережили Голокост, проводять екскурсії експонатами Меморіалу та беруть участь в інших публічних освітніх програмах.

Щорічно Меморіал приймає понад 130 000 відвідувачів з усього світу, у тому числі тисячі школярів. Професіонали та волонтери розповідають відвідувачам про життя до Голокосту і під час Катастрофи. Відчуття від побаченого змушують задуматися про свою громадянську позицію і відносини у соціумі, обговорити антисемітизм і нетерпимість суспільства.

Заміна застарілої системи безпеки

За словами Бренда Мокслі, директора з питань громадської безпеки Єврейської федерації Великого Маямі, на локації просто неба безпека піддається серйозним випробуванням, і попередня аналогова система безпеки Меморіалу була “вкрай застарілою”. 

Мослі займає посаду помічника керівника спецагентів ФБР в Маямі, в його обов’язки входить боротьба з тероризмом. Він працює над поліпшенням безпеки найважливіших інфраструктур, кризовим управлінням і освітою.

Скоординована та інтегрована безпека

Впровадження камер Hikvision у систему безпеки Меморіалу допоможе поліпшити спостереження за об’єктом і реалізувати скоординований та інтегрований план безпеки.

Джеффрі Хі, президент Hikvision USA Inc. і Hikvision Canada Inc., заявив, що Hikvision рада працювати з Мослі та Єврейською федерацією Великого Маямі. Він зазначив, що у Китаю є важливий історичний зв’язок з єврейським народом. “Шанхай, місто, розташоване в годині їзди від штаб-квартири Hikvision у Ханчжоу, надало притулок єврейським біженцям за часів Голокосту”, – сказав він. У період з 1937 по 1941 рік у Шанхай прибуло понад 25 000 євреїв.

Джеффрі Хі додав: “Захист людей та захист власності – головне завдання

компанії Hikvision”.

Посилання на офіційне джерело