Hikvision представляє “NVR-усе-в- …

Hikvision представляє “NVR-усе-в-одному” DS-7600NI-E1/A

5 березня 2015 Hikvision, світовий лідер у галузі інноваційних продуктів відеоспостереження, оголосив про вихід свого нового пристрою NVR – DS-7600NI-E1/A “NVR-усе-в-одному”. З дизайном простого монітора, цей NVR виглядає по-іншому, але зберігає багаті можливості та функції. Hikvision NVR DS- 7600NI-E1/A об’єднує можливості відеозапису, зберігання і зображення відео в одному компактному пристрої, забезпечуючи ідеальне рішення для середнього і малого бізнесу та домашнього використання, наприклад у магазинах роздрібної торгівлі, готелях і лікарнях та ін., усюди, де потрібно акуратний і ненав’язливий дизайн.

Блок оснащений 22-дюймовим РК-монітором та підтримує до 8 підключених мережних камер з роздільною здатністю до 6MP при синхронному перегляді відео і відтворенні. Він також підтримує додатковий дисплей HDMI/VGA з роздільною здатністю до 1920x1080p.

NVR має USB-порт, щоб користувачі могли імпортувати будь-яку частину відео, або звуковий файл для відтворення. NVR також має додатковий внутрішній слот для підключення жорсткого диска на задній панелі, що звільняє користувачів від ручної установки. Він автоматично виявляє IP-камери Hikvision та інші ONVIF-сумісні моделі у мережі без додаткових налаштувань. Невеликий розмір пристрою дозволяє легко встановити його на столі, або на будь-якому іншому зручному місці, наприклад закріпити на стіні.

Hikvision DS-7600NI-E1/A “NVR-усе-в-одному” буде демонструватися на майбутніх виставках безпеки ISC Brasil у Сан-Паулу, Secon 2015 Кореї та ISC West у Лас-Вегасі.