Hikvision представляє рішення …

Hikvision представляє рішення конвергенції  відео і аудіо з функцією стримування  в реальному часі

Hikvision, провідний світовий постачальник інноваційних продуктів і рішень в області безпеки, представив на ринку своє рішення для конвергенції відео і аудіо з інноваційною функцією запобігання вторгнень в режимі реального часу.

З новим рішенням конвергенції відео і аудіо від Hikvision IP-колонки тепер можуть бути пов’язані з камерами, системами контролю доступу та сигнальними пристроями. Коли система відеоспостереження автоматично виявляє вторгнення або активується сигналізація, IP-динаміки можуть негайно відтворювати запрограмовані звукові попередження, щоб відігнати потенційних зловмисників. Звукові повідомлення діє як стримуючий фактор для можливих вторгнень, коли вони відбуваються. Втрата і пошкодження можуть бути запобігти, і відеозапис події реєструється для розслідування і збору доказів.

Поряд з імпортованими звуковими попередженнями оператори також можуть виступати через IP-динаміки, щоб в режимі реального часу отримувати повідомлення про вторгнення. Ефективні операції по забезпеченню безпеки і цифрове перетворення додатково підтримують відео тривоги, які можуть з’являтися автоматично.

Заплановані аудіоповідомлення і загальнодоступна інформаційна передача – ще дві практичні функції, які стали можливими завдяки рішенню Hikvision Video & Audio Convergence. IP-колонки можуть відтворювати записані аудіозаписи відповідно до розкладу, а оператори можуть використовувати аудіосистему для трансляції публічної інформації, яка також необхідна для аудиторії.

 Франк Чжан, генеральний директор відділу міжнародного маркетингу продуктів Hikvision, каже: «Ми раді представити наше інноваційне рішення для конвергенції відео і аудіо на ринку. Завдяки зв’язку між відео і аудіо, наше рішення надасть системам безпеки обережність і можливість негайної обробки. Ми вважаємо, що конвергенція стане новою тенденцією в найближчому майбутньому для індустрії безпеки ».

Завдяки своїй цінної функціональності Hikvision Video & Audio Convergence може застосовуватися в самих різних сценаріях і додатках, включаючи охорону периметра, автозаправні станції, станції метро і залізничні станції, офісні будівлі і багато іншого.

 Охорона периметра

У будинках, обладнаних камерами зовнішнього відеоспостереження, порушники будуть реєструватися камерами безпеки і мережевими відеореєстраторами, але негайні заходи стримування не можуть бути прийняті.

Тепер з Hikvision Video & Audio Convergence Solution звукові попередження можуть автоматично спрацьовувати, щоб утримати зловмисників, допомагаючи запобігти втраті майна або більш серйозні інциденти.

 Автозаправні станції

Автозаправні станції уразливі для вторгнень в неробочий час, і пошкодження сховищ бензину може привести до небезпеки. В даний час, тільки з системами відеоспостереження, негайна дія не може бути порушене, коли відбувається вторгнення. Але рішення Hikvision Video & Audio Convergence тепер забезпечує інтелектуальну функцію виявлення, спрацьовування сигналізації і звукових попереджень.

На автозаправних станціях з системами самооплати, але без зовнішнього обслуговуючого персоналу, рішення Hikvision Video & Audio Convergence дозволяє операторам спілкуватися з клієнтами віддалено через IP-динаміки. Вони можуть допомогти клієнтам і запобігти інциденти безпеки, не наражаючись на небезпеку. А в надзвичайних ситуаціях аудіосистема може використовуватися для передачі важливої інформації персоналу і клієнтам.

 Станції метро і залізничні станції

небезпечні в години пік, коли пасажири перетинають попереджають лінії і рухаються дуже близько до краю. Рішення для конвергенції відео і аудіо Hikvision допомагає відслідковувати потоки людей і може визначати, коли пасажири перетинають попереджають лінії. Персонал може використовувати це рішення для трансляції звукових попереджень в режимі реального часу і інформації про розклад поїздів, коли це необхідно.

 Офісні будівлі

 Системи відеоспостереження та контролю доступу зазвичай використовуються в офісних будівлях. Однак при виявленні вторгнення або аномалії безпеки оператори покладаються на відправку охорони на місце для перевірки ситуації. Ефективність низька, і охоронці часто приходять занадто пізно, щоб запобігти інциденту.

У такому випадку рішення для конвергенції відео і аудіо Hikvision може негайно відправити звукове попередження для запобігання вторгнення, а також створити відео і аудіо зв’язок операторам для віддаленої перевірки через перегляд в реальному часі.

Точно так само під час надзвичайних ситуацій оператори безпеки можуть використовувати аудіосистему для передачі інформації людям всередині будівлі.

Посилання на офіційне джерело