Hikvision продемонструє інтелектуальні …

Hikvision продемонструє інтелектуальні  транспортні системи на Всесвітньому  конгресі ITS у Сінгапурі

Hikvision, провідний світовий постачальник інноваційних продуктів та рішень для відеобезпеки, виступить на 26-му Всесвітньому конгресі інтелектуальних транспортних систем (ІТС) у Сінгапурі з 21 по 25 жовтня 2019 р. 

На заході Hikvision представить набір інтелектуальних транспортних рішень та продуктів, включаючи камери дорожнього руху , управління сигналами , розумні мобільні пристрої, повне рішення щодо паркування та систему навчання алгоритму ШI. Бен Мао, генеральний директор Hikvision Singapore, сказав: “Ми прагнемо забезпечити, щоб наші рішення щодо управління транспортом підтримували розумніші та зеленіші міста, а також допомагали полегшити такі важливі частини повсякденного життя, як поїздки на маршрутах та паркування”.

Контроль та моніторинг руху

Володіючи виявленням порушень дорожнього руху, розпізнаванням номерних знаків, розпізнаванням особливостей транспортного засобу та швидкістю захоплення, камери дорожнього руху Hikvision демонструватимуться для контрольно-пропускного пункту, перехрестя та використання автодороги. Камери спостерігають і відстежують рух потоку, коли виявляється нарощування руху на перехресті, рішення управління сигналами дорожнього руху Hikvision дозволяють координувати світлофори, щоб тримати рух потоків максимально вільно.

Розумне мобільне виконання

На стенді Hikvision також буде представлений набір розумних мобільних пристроїв для дорожнього патрулювання та примусового виконання. Учасники зможуть випробувати живу демонстрацію панорамного комплекту PTZ, встановленого на автомобілі Hikvision, який призначений для панорамного виду на околиці, коли чергує поліцейський фургон. Камера здатна розпізнавати номерні знаки та незаконне захоплення паркування.

Інший приклад – надійна камера Hikvision, що носиться, та відповідна док-станція для зарядки та збору даних. Обладнані GPS-локаторами, камери дають контрольному центру можливість дізнатись, де відбувається інцидент, та забезпечити резервне копіювання, наприклад.

Обґрунтоване рішення щодо паркування

Hikvision також принесе своє сучасне розумне рішення щодо паркування. Він дає клієнтам точні орієнтири щодо паркування за допомогою індикаторних ламп та дисплеїв, прямого пошуку автомобіля в кіосках та швидкого входу та виходу із системами ANPR.

ШI алгоритм системи навчання

Компанія також продемонструє свою систему навчання алгоритму ШI, яка дозволяє ІТС-партнерам навчати алгоритми для конкретних потреб клієнтських програм.

 

Посилання на офіційне джерело