Hikvision став спонсором команди NASCAR …

 Hikvision став спонсором  команди NASCAR на гонках у США

Цієї осені Hikvision USA Inc. спільно з партнером-інтегратором Vector Security спонсорували Brett Moffit № 83 Camry для Apache Warrior 400.

Одна з 36-ти гонок у серії Monster Energy NASCAR Cup Series, пройшла на Dover International Speedway у Довері, штат Делавер. Вона стала кульмінацією триденного уїк-енду тренувальних і кваліфікаційних гонок.

“Hikvision USA рада співпраці з Vector Security і пишається тим, що зайняла перше місце в одній з найпопулярніших розваг Америки”, – заявив Алекс Аснович, керівник відділу маркетингу, Hikvision North America.

“Ми дуже раді, що Hikvision присутня на уїк-енді Dover. Компанія надає найсучасніші технології для забезпечення безпеки бізнесу та, на наш погляд, є кращою у галузі”, – заявив Даг Фріц, директор з маркетингу BK Racing.

Vector Security брала участь у цьому заході й раніше. “Ми із задоволенням підтримуємо BK Racing вже другий рік поспіль, цього разу в якості спільного спонсора з Hikvision”, – сказав Майкл Т. Греді, виконавчий віце-президент Vector Security Networks. “Гонка на Dover International Speedway у Делавері є однією з небагатьох подій NASCAR, що відбуваються на північному сході; ми сподіваємося, що наші клієнти та шанувальники NASCAR у цьому регіоні, а також ті, хто дивилися гонку з усіх кінців Сполучених Штатів, отримали насолоду “.

Посилання на офіційне джерело