Hikvision випускає два нові високовиробничі …

 Hikvision випускає два нові  високовиробничі мережеві  відеореєстратори професійного  стандарту

Компанія Hikvision запускає дві нові високовиробничі професійні серії NVR-реєстраторів з архітектурою х86 та чипсетами Intel. Що ж нового приготував лідер ринку відеоспостереження?

Покращене декодування та здатність смуги пропускання

Нові відеореєстратори Hikvision призначені для великих рішень. Вони підтримують безліч HD-виходів та пропонують користувачам розширені можливості декодування з підтримкою DS-96000NI-I24 до 20 HD-камер для одночасного перегляду та відтворення, у той час як DS-96000NI-I24/H підтримує до 68 HD-камер для одночасного перегляду та відтворення. Здатність вхідного та вихідного потоку збільшиться до 576Mbps / 512Mbps і 768Mbps / 768Mbps, а це дасть змогу розмістити більше камер.

Стабільність та надійність системи

Завдяки використанню розробником смарт-кодеку H.265+ та підтримці введення з 12MP IP-камер, нові відеореєстратори Hikvision підходять для роботи з широким спектром камер сторонніх виробників.

Два резервні джерела живлення, та функціональні можливості RAID0, 1, 5, 6 і 10, завдяки яким можна використовувати до 24 жорстких дисків SATA, підвищують надійність системи та безпечність даних не впливаючи на використання пропускної здатності та продуктивність камери. Для критично важливих додатків та при розгортанні конфігурації з гарячою заміною, у випадку відмови NVR, резервний мережевий відеореєстратор може використовуватися для забезпечення безперервності роботи системи.

Нові серії NVR можуть похвалитися розширеними функціональними можливостями. Ці реєстратори мають опцію VCА (пошук та розпізнання облич, аналіз поведінки, підрахунок відвідувачів та теплову карту). Усю цю аналітику виконують камери, а реєстратор збирає та показує її.

Отримати доступ до диска просто – передня панель легко відкривається. Термінова заміна жорстких дисків тепер здійснюється майже миттєво, без використання викрутки.