Hikvision випускає рішення для боротьби …

Hikvision випускає рішення для  боротьби зі спотвореннями у “Риб’ячому оці”

Зміцнюючи переваги співпраці в області технологій безпеки, компанія Hikvision оголосила про випуск комплексного рішення для систем Milestone, яке допоможе згладити викривлення зображення у фішай-камерах. Компанія Milestone Systems стратегічний партнер Hikvision, що надає партнерські відеорішення для бізнесу.

Це нове рішення для боротьби зі спотворенням (прим. перекл. – тут і далі спотворення/викривлення картинки у камерах з об’єктивом “Риб’яче око” (Fisheye)) дозволяє мережевим камерам Hikvision Fisheye легко інтегруватися з високопродуктивним ПЗ для управління відеопотоком Milestone, дозволяючи Milestone Smart Client показувати декодовані зображення, зняті камерами Fisheye у режимі реального часу без спотворень. Записане відео можна відновити та відтворити без спотворень.

Завдяки новому рішенню клієнти Milestone зможуть використовувати тільки одну камеру для охоплення спостереження на 360 ° у широкому діапазоні без візуальних “сліпих” плям. Рішення забезпечує ефективне освітлення подій і знижує вартість камер, установку та обслуговування.

Рішення для позбавлення від спотворення надає доступ до режимів перегляду камери: 180 °, 360 °, PTZ, PTZ-quad і горизонтальній панорами. У Milestone Smart Client можна створити до 12 видів, з інтелектуальним уявлінням PTZ, що дозволяє операторам безпеки панорамувати, нахиляти та масштабувати всю сцену, забезпечуючи чудовий огляд.

Посилання на офіційне джерело

“Оскільки компанії продовжують підвищувати ситуаційну обізнаність, камери на 360 ° є однією з найсильніших областей зростання в індустрії спостереження. Інтеграція з XProtect Milestone багато значить для ринку і наших спільних клієнтів, які отримують ще одне високопродуктивне рішення для боротьби зі спотворенням, орієнтоване на ряд вертикальних ринків, включаючи роздрібну торгівлю, паркування, транспорт, студентські містечка і внутрішні простір для приміщень”, – сказав Адлер Ву, керівник програми глобальних технологічних партнерів у Hikvision.

“Ми дуже раді новим можливостям для Milestone, і клієнтам, яких залучить випуск цього рішення”, – заявив Хенрік Сідбо Хансен, менеджер групи пристроїв та інтеграції Milestone Systems.

Мережеві камери Hikvision Fisheye оснащені передовими функціями високоякісної обробки зображень, Ultra WDR, інфрачервоним освітленням і активацією тривоги. Ви можете вибрати різні варіанти кріплень Fisheye-камер: універсальне стельове, настінне і підвісне.