Hikvision забезпечує безпеку для гавані …

 Hikvision забезпечує безпеку для гавані Дан-Лірі

Дан-Лірі (12 км на південь від Дубліна) – адміністративний центр графства Дан Лері-Ратдаун (провінція Ленстер) – широко визнаний через те, що має одну з найпрекрасніших штучних гаваней у світі. Гавань складається з двох величезних гранітних причалів. Східний причал – близько однієї милі, Західний – ще більше і разом вони складають понад 100 гектарів, на яких розташовані будівлі терміналів, автомобільних і вантажних парків, торговельних причалів і пристані для яхт. Нещодавно для безпеки цієї величезної території були встановлені камери Hikvision.

Компанія Харбор управляє цілим комплексом гавані Дан-Лірі. Комплекс вже мав свою систему безпеки, але з часом вона застаріла, бо територія комплексу досягла величезних масштабів. І, відповідно, система безпеки повинна йти у ногу з Hikvision. Кевін О’Конел та інші члени проектної команди SD Mercury здійснили три поїздки головними місцями гавані, перш ніж запропонувати детальний план для нового масштабного рішення. “Усі нові камери Hikvision оснащені смарт-функціями. Ці технології стали величезним плюсом для продажів, подолавши проблеми, які обтяжували стару систему відеоспостереження, коли гавань зазнала збитків від непередбачуваної погоди” – пояснює Кевін.

Функції smart defog і smart-IR допомагають поліпшити чіткість зображень. Smart defog (антитуман) змінює алгоритм корекції зображення, щоб поліпшити видимість і ясність усього зображення в поганих погодних умовах, таких як дощ чи сильний туман. Смарт-ІЧ вирішує загальну проблему надмірного впливу ІЧ-світлодіодів у центрі зображення, автоматично регулюючи силу ІЧ, щоб поліпшити видимість. Hikvision надав наступні камери для безпеки гавані: DS-2CD4012F – 1,3 MP, DS-2CD4032F-A – 3 MP. Мініатюрна камера Hikvision DS-2DF7284-А була встановлена на маяку для спостереження за найжвавішими частинами гавані. “У центрі нового рішення для спостереження знаходяться гібридні відеореєстратори, які дозволили нам зберегти більшість старих аналогових камер при додаванні IP-камер Hikvision” – говорить Кевін. Камери Hikvision виправдали всі очікування. Тім Райан – менеджер Дан-Лірі – зазначив: “Система Hikvision перевершила наші очікування. Ми використовуємо систему 24 години на добу, щоб контролювати безпеку усієї внутрішньої області гавані.”