Hikvision захищає виробництво авто…

 Hikvision захищає виробництво автомобілів Bespoke

Hikvision, світовий лідер області продуктів відеоспостереження, разом зі своїм партнером з Південної Африки Sensor Security успішно завершили установку IP-системи відеоспостереження для захисту приміщень, де виробляють автомобілі. Безпека периметра цього великого об’єкта і захист виробництва від несанкціонованого доступу є ключовими завданнями безпеки для компанії.

«Ми розробили рішення, яке автоматизує процес організації захисту, виключить можливість людської помилки. У той же час, ми хочемо встановити інтелектуальні камери інфраструктури для віддаленого моніторингу виробничого процесу. Інтеграція аналітики зі смарт-камерою Hikvision – істотна додаткова перевага. Тепер нам не потрібно використовувати сигналізацію, що значно заощадить обслуговування системи у майбутньому. Також, це суттєво знизить час монтажу», говорить Едмунд Каселджіо, менеджер з продажу Sensor Security.

Hikvision – найбільший у світі постачальником продукції в сфері відеоспостереження. Компанія спеціалізується на технології відеоспостереження, а також розробці та виробництві повного асортименту продукції в області інноваційного відеоспостереження. Лінійка продуктів Hikvision представлена дуже різноманітно. З моменту свого створення, у 2001 році, Hikvision, швидко зайняла провідну світову позицію на ринку в індустрії безпеки.