Hikvision запускає лінійку …

Hikvision запускає лінійку  світлодіодних дисплеїв

Hikvision, провідний світовий постачальник інноваційних продуктів і рішень в області безпеки, випустив повний спектр світлодіодних дисплеїв, що забезпечують безшовне зображення з високою роздільною здатністю і яскравими зображеннями. Розроблені і виготовлені всередині компанії, Світлодіодні дисплеї Hikvision, пропонують світлодіодні лампи для внутрішнього освітлення, стаціонарні світлодіодні світильники для внутрішнього освітлення, світлодіодні світильники для зовнішнього освітлення та прозорі світлодіодні технології для задоволення широкого спектра потреб в налаштуванні.

Hikvision має багаторічний досвід у наданні дисплеїв для моніторів, і запуск нової лінійки світлодіодних дисплеїв також означає вихід Hikvision на глобальний комерційний ринок цифрових вивісок і є ще однією віхою в постійному розширенні компанії в нові сфери бізнесу в області безпеки.

Нові світлодіодні дисплеї від Hikvision розроблені спеціально для задоволення зростаючого попиту на ринку з боку підприємств і організацій громадської безпеки, рекламних компаній та індустрії розваг. Нові світлодіодні дисплеї були розроблені, щоб стати ідеальним варіантом для центрів моніторингу, конференц-залів, екранів внутрішньої і зовнішньої реклами, подій для глядачів в прямому ефірі і безлічі інших сценаріїв.

Завдяки видатній технології рендерінга зображень, світлодіодні дисплеї Hikvision надають користувачам реалістичні картинки і відео з вишуканим зображенням високої чіткості.  Обладнані унікальною технологією обробки зображень Pix Master, дисплеї забезпечують поліпшену чіткість зображення, динамічний контраст, насиченість і підвищену чіткість в цілому, з усіх боків.

 

 

 

 

Інші функції:

Дистанційне керування: користувачі можуть дистанційно керувати дисплеями за допомогою простої у

використанні багатофункціональної карти;

Перемикання режимів колірної температури в один клік: підтримка перемикання між декількома режимами

колірної температури в один клік змінює зображення практично для будь-якої програми;

Автоматичне осушення: ця функція знижує інтенсивність несправного освітлення в середньому на 30%,

ефективно продовжуючи термін служби кожного дисплея;

Фільтрація синього світла: понад 90% синього світла перетворюється в низькоенергетичний світло, і глядачі

виграють від ефективної і відповідального захисту очей. 

Окрім того, світлодіодні дисплеї Hikvision спрощують об’єднання декількох екранів завдяки стандартизованій структурі, яка спрощує установку і обслуговування, а також підтримує стандартні роздільної здатності 1080p і 4K з точною пропорцією.