Hikvision запускає новий модульний …

Hikvision запускає новий модульний 2-дротовий IP-відео домофон

Hikvision, провідний світовий постачальник інноваційних продуктів і рішень для відеоспостереження, запустив новий модульний 2-провідний IP відеореєстратор для модернізації багатоквартирних будинків. Це рішення для розширення вже успішного комплекту 2-х дротового відеодомофону, заснованого на IP-технології, який в основному використовується для невеликих житлових будинків з застосуванням того ж стилю дизайну, що і недавно запущена технологія IP-интеркома 2-го покоління, також «успадкувавши» його модульний характер, що робить його гнучким для будь-якого сценарію.

 Дводротова система відеодомофона забезпечує всі переваги IP-систем внутрішнього зв’язку. Більш того, дані живлення і аудіо-відео можуть передаватися лише двома лініями. Це спрощує установку, економить час і кошти – відмінно використовуєтся для модернізації великих проектів житлових і офісних будівель.

 Зображення в форматі Full HD дають чітке зображення області двері на внутрішніх станціях. ІК забезпечує чудове нічне бачення, а включення WDR (широкий динамічний діапазон) означає, що немає проблем, якщо камера стикається з прямим світлом зовні. В цілому екран внутрішньої станції дає чітке уявлення про поріг, а мобільний додаток дозволяє управляти входом з будь-якого місця, де користувачі захочуть.

 Модульний характер інтеркомом дає системі величезну гнучкість, з цілим рядом модулів, які можна вибрати для побудови системи, що потрібна для сценарію. Це також може бути інтегровано з системами відеоспостереження, контролю доступу та вторгнення, так ще може бути невід’ємною частиною будь-якого комплексного вирішення безпеки. Двотротова система може бути об’єднана з IP-домофонами через мережу, яка підключена до джерел живлення і розподільників даних, а також спільно використовує загальні аксесуари і модулі.

 Інші функції включають у себе:

• Висока якість зображення з камери

• Запис і зберігання відео

• Висока якість звуку, навіть на галасливих вулицях

• Дистанційне керування через звичайне мобільний додаток

• Спрощена конфігурація

• Додаткова установка на стіні або вбудований монтаж

• До 16 додаткових Камер можна спостерігати на внутрішній станції.

Типові області застосування цього нового продукту – модернізація житлових багатоквартирних будинків, шкільних і офісних будівель.

Посилання на офіційне джерело