Hikvision запускає новий технологічний …

 Hikvision, провідний у світі постачальник інноваційних продуктів і рішень для відеоспостереження, запускає портал

Програми технологічних партнерів (TPPPortal).Цей новий веб-портал призначений для розширення співпраці з технологічними партнерами і системними інтеграторами, забезпечення розробки нових та інноваційних рішень для клієнтів на всіх ринках і подальшого стимулювання зростання ринку.

Технологічні партнери можуть використовувати маркетингові можливості порталу для розвитку свого бізнесу, використовуючи всі переваги глобального охоплення Hikvision. Крім того, системні інтегратори можуть використовувати його, щоб дізнатися більше про технології Hikvision, щоб побудувати нові відносини з технологічними партнерами Hikvision.

Дженс Бертельсен, менеджер з глобальних партнерських альянсів в Hikvision, каже: «Hikvision має довгострокову стратегію тісної співпраці з технологічними партнерами і системними інтеграторами для створення найкращих пропозицій для клієнтів. Портал програми технологічних партнерів стане рушійною силою, яка сприяє цьому. Він допоможе нашим технологічним партнерам отримати вигоду зі своїх вкладень в роботу з Hikvision і розширити масштаби свого бізнесу дуже рентабельним способом. Ми дуже пишаємося запуском нового проекту і запрошуємо наших технологічних партнерів приєднатися ».

Портал партнерської програми Hikvision Technology: ключові особливості та переваги

1. Постійно зростаюча партнерська платформа

Портал стане всеосяжною партнерської базою даних, і системні інтегратори зможуть використовувати його для пошуку ідеальних партнерів для кожного проекту. Там буде розміщений загальнодоступний список всіх технологічних партнерів і їх розташування, а також чимало інформації про їх рішеннях, що робить портал ідеальною платформою для встановлення нових ділових відносин.

2. Просте взаємодія з підтримкою інтеграції Hikvision

Портал TPP дозволяє технологічним партнерам взаємодіяти з відділом інтеграції Hikvision в приватній і захищеною паролем середовищі. Його ключові модулі включають підтримку інтеграції, маркетингові заходи, відстеження інтеграційних проектів та управління інформацією про рішення.

3. Технічна і комерційна бібліотека

Портал TPP є комплексним сховищем технічної документації для системної інтеграції. Воно включає в себе документацію SDK, програмні засоби та угоди. Цю область порталу видно тільки технологічним партнерам, а вибрані розділи видно тільки окремим партнерам.

4. Управління Hikvision Embedded Open Program (HEOP).

Технологічні партнери, які хочуть впровадити свою технологію в камери Hikvision, можуть управляти цим процесом, включаючи управління ліцензіями, зручне для поширення.

Посилання на офіційне джерело