Hikvision запускає програмне …

Hikvision запускає програмне забезпечення Optimus для інтеграції партнерів HikCentral

Hikvision, постачальник IoT-рішень, основним напрямком діяльності якого є відео, оголошує про запуск Hikvision Optimus – проміжного програмного продукту системного рівня, призначеного для інтеграції подій, сигналів тривоги і синхронізації даних між HikCentral і іншими системами, такими як контроль доступу, системи управління будівлею і пристрої IoT.

 Наприклад, інтеграція HikCentral з системами контролю доступу за допомогою програмного забезпечення Optimus допомагає клієнтам працювати більш ефективно. Ця інтеграція дозволяє користувачам швидко і легко отримувати сигнали від дверей, надавати або забороняти доступ і синхронізувати облікові дані користувачів в обох системах.

 Optimus має роз’єми, які з’єднують сторонні системи з HikCentral, незалежно від їх стандартів кодування. Це забезпечує довгострокову, безперервну, безперервну інтегровану роботу.

 Optimus пропонує широкий спектр переваг:

 Більшість варіантів використання можуть бути виконані з використанням тільки одного роз’єму, оскільки Optimus інтегрує кілька продуктів і систем.

Простий у використанні графічний інтерфейс дозволяє інтеграторам, які не мають навичок програмування, створювати власні сценарії «якщо це те, що”, які відповідають точним потребам клієнтів.

Сторонні розробники можуть розробляти власні комунікатори за допомогою Optimus на основі власного API / SDK і, таким чином, домагатися швидкої інтеграції.

Вбудована функція моніторингу працездатності дозволяє оператору в реальному часі аналізувати стан інтеграції.

Продукт Optimus поставляється з гнучкою і зручною для поширення структурою ліцензування для комунікаторів. Ця структура дозволяє розробникам комунікаторів контролювати використання, але визначати ціни на свій розсуд.

 «Ми дуже раді запустити пропозицію, яка є абсолютно новим і по-справжньому масштабованим підхідом до інтеграції з HikCentral. Optimus дозволить установникам Hikvision і технологічним партнерам легко інтегрувати свої системи з HikCentral », – говорить Джеймс Якуесса, старший менеджер по продукту Hikvision.

 На основі стороннього комплекту для розробки програмного забезпечення (SDK) Hikvision створила кілька комунікаторів з програмним забезпеченням Optimus:

Paxton NET2

AMAG Симетрія