Hikvision запускає тепловізійну турель- …

Hikvision запускає тепловізійну турель- камеру з двоспектровим навчанням

Hikvision, провідний у світі постачальник інноваційних продуктів і рішень для відеоспостереження, випустив нову теплову двоспектральну камеру з глибоким навчанням,яка забезпечить розширені можливості виявлення пожежі в приміщенні, включаючи вдосконалену сигналізацію про аномалії температури і візуальне попередження. Ця нова економічна камера (серія DS-2TD1217 / V1)знижує ризик загоряння і втрати майна.  

 

Технологія двоспектрального зображення. 

Теплова двоспектральна камера Hikvision з глибоким навчанням підтримує функцію виявлення пожежі з використанням високоякісних внутрішніх апаратних компонентів для захоплення зображень, що припускає використання як видимого, так і інфрачервоного світла, також звану «двухспектральной» технологією зображення. 

 

Технологія двоспектрального зображення створює попередній перегляд зображення в зображенні, об’єднує зображення, які можуть фіксувати те, що викликало тривогу, і допомагають персоналу швидко перевірити ситуацію. Вона контролює тільки один канал, зменшуючи смугу пропускання і спрощуючи процедуру попереднього перегляду каналів, перемикання між тепловим і оптичним каналами. 

 

Зразок “зображення в зображенні”

 

Функція об’єднання зображень в двох спектрах також забезпечує більше деталей зображення в різних умовах навколишнього середовища, спрощуючи пошук прихованих об’єктів та документування незвичайних подій.

 

Оптичне злиття зображень

 

Технологія обробки зображень камери об’єднує кілька методів обробки зображень для створення найкращих результатів теплобачення.У ній також використовується «різниця температур еквівалентних шуму» (NETD) менше 40 мк (це показник того, наскільки добре тепловізійний детектор зауважує найдрібніші відмінності теплового випромінювання в зображенні). Це означає, що чим нижче різниця температур, сприймається камерою, тим менше значення і тим краще зображення. 

 

Аварійний сигнал температурної аномалії

Ця нова теплова камера також має надійний аварійний сигнал температурної аномалії, який активує аварійний сигналізацію, коли температура піднімається вище встановленого користувачем межі. Цей параметр ефективно покращує можливості попереднього попередження до виникнення пожежі та може сповістити персонал служби безпеки про усунення прихованих небезпек до того, як температура досягає займання або згоряння. 

 

У практичному застосуванні це може допомогти в першу чергу виявити поведінку, пов’язану з курінням, особливо в тих районах, де куріння явно заборонено, наприклад, в торгових центрах або, наприклад, на нафтобазах. За допомогою ефективних сигналів тривоги співробітники можуть вчасно знайти і зупинити людину від куріння, щоб зменшити забруднення навколишнього середовища або збиток від пожежі, викликаний палінням. 

 

Зменшіть кількість помилкових тривог за допомогою глибокого навчання.

Крім того, в камеру вбудований графічний процесор для запуску алгоритму глибокого навчання,який ефективно допомагає в приміщенні контролювати і виявляти незаконні вторгнення. Його інтелектуальна технологія аналізу відеоконтенту може допомогти зменшити помилкові тривоги, фільтруючи такі фактори перешкод, як зміни освітлення або руху тварин в поле зору. Тільки реальні загрози викликають тривогу, роблячи заходи безпеки набагато ефективнішими і запобігаючи небажаний вхід. 

 

Обладнана для подвійного режиму – виявлення пожежі та виявлення вторгнення – ця камера настійно рекомендується для використання в рішеннях для виявлення пожежі і виявлення вторгнення в приміщеннях, особливо в таких, як склади, музеї, центри обробки даних і банки. Широкий кут огляду (до 90 градусів) разом з відносно невеликими і добре спроектованими корпусами камер роблять їх простими в установці і зручними у використанні.