Hikvision – заслужений стратегічний партнер …

 Hikvision – заслужений стратегічний партнер Асоціації електронної безпеки у США

6 липня 2015. Hikvision, провідний світовий постачальник інноваційних продуктів відеоспостереження, що отримав безліч нагород, був визнаний головним виконавчим стратегічним партнером Асоціації електронної безпеки (АЕБ) на заході 24 червня 2015.

Заснована в 1948 році, АЕБ – велика торгова асоціація, що представляє сферу діяльності електронної безпеки та безпеки життєдіяльності. Завданням членів асоціації є встановлення, інтеграція відеоспостереження та електронних систем, контролю доступу та пожежної безпеки для комерційних, житлових, промислових і урядових споруд.

АЕБ розробила програму стратегічного виконавчого партнерства у 2008 році для забезпечення фінансування і підтримки своїх програм. Прихильність Hikvision до інноваційних технологій безпеки та можливості забезпечення ними своїх клієнтів робить компанію хорошим партнером АЕБ.

У Балтиморі 24 червня Асоціацією була проведена виставка електронних систем безпеки. Цей захід дав можливість учасникам поспілкуватися і відсвяткувати досягнення АЕБ та її партнерів. Також відвідувачі дізналися більше про щорічний благодійний проект АЕБ.

“Hikvision продовжує своє стрімке зростання у Північній Америці, ми націлені на міцні відносини з провідними організаціями, такими, як АЕБ”, – заявив Алекс Асновіч, директор з маркетингу Hikvision у США.