Hikvision заснували Hikvision Canada Inc.

 Hikvision заснували Hikvision Canada Inc.

Провідний світовий постачальник інноваційних продуктів відеоспостереження Hikvision 8 січня 2015 року заснував компанію Hikvision Canada Inc., яка буде спрямована на ринок відеоспостереження Канади. Це досягнення забезпечить тверду прихильність канадського ринку безпеки і його швидке зростання у Канаді, Північній Америці, а також у всьому світі.

 

Сучасні технології та виняткова технічна підтримка є двома відмінними рисами успіху Hikvision. Компанія має 12 000 співробітників по всьому світу, у тому числі 4 200 інженерів, що займаються виключно науково-дослідними розробками. Відданість Hikvision дослідженням і розробкам очевидна: відсоток від виторгу витрачений на дослідження та розробки у 2013 році перевищив 8% від $ 1,76 млрд на суму понад $ 140 млн. Hikvision і його дочірні компанії подали понад 1 000 заявок на патенти у Китаї, а також понад 50 патентних заявок у рамках Договору про патентну кооперацію і Паризької конвенції, які володіють більш ніж 500 патентами по всьому світу. У 20015 році Hikvision розцінюють як надійну глобальну корпорацію зі швидко розширюваними людськими ресурсами та численними технічними досягненнями.



Hikvision Canada Inc. це тільки один приклад неймовірного успіху Hikvision у Північній Америці. Компанія Hikvision USA Inc. була заснована у 2007 році, саме з неї почалася робота у Канаді. За чотирирічний період у Hikvision побачили величезне збільшення виторгу в Канаді й з того часу канадська команда значно розширилася. У наступному році компанія планує навчати регіональних менеджерів та інженерів й надавати послуги у сфері технічної підтримки двома мовами – англійської та французькою – аби краще задовольняти потреби франкомовних канадських клієнтів.