Камери Hikvision допомогли запобігти спробі …

 Камери Hikvision допомогли запобігти спробі пограбування  пункту обміну валют в Арабських Еміратах

29 травня 2015 року. Hikvision, лідер сфери відеоспостереження та Opal Protection Systems, партнери й представники Hikvision в Об’єднаних Арабських Еміратах, зіграли важливу роль у запобіганні спроби пограбування пункту обміну валют в Абу-Дабі. Комплексна система відеоспостереження Hikvision до події зняла на кілька камер пересування фігури, одягненої в абайя – традиційне арабське довге жіноче плаття, завдяки чому її назвали “привидом”. Після спроби пограбування, жінка, що загрожувала пістолетом, була арештована. Завдяки камерам спостереження Hikvision поліція була в змозі відреагувати протягом декількох хвилин з максимальною ефективністю. Відео драми у даний час розміщено на YouTube і набирає популярності.

Полковник Рашид Мухаммед Боршід, начальник відділу карного розшуку в Абу-Дабі повідомив, що жінка 33 років є філіппінкою і незаконною резиденткою Об’єднаних Арабських Еміратів. Одягнувши мантію, вона загрожувала касирам пістолетом і вимагала гроші. Вона також використовувала чорну вбрання з довгими рукавами для приховування підробки пістолета. Пізніше вона пояснювала поліції, що їй необхідно було розрахуватися з боргами.

Всі грошові обмінні пункти в Абу-Дабі оснащені найпередовішими технологіями безпеки, які встановлюються уповноваженими фахівцями та знаходяться під суворим наглядом поліції. Усі камери зв’язані з поліцією, яка може реагувати в лічені хвилини. Система безпеки у пункті обміну валют, що брала участь у затриманні грабіжниці, складається з 13 простих у використанні IP-камер Hikvision, підключених до IP-реєстратора Hikvision DS-8616NI-СТ. Камери, які використовуються для системи, DS-2CD2120F-I (W) (S) – 2-мегапіксельні антивандальні купольні камера, DS-2CD2020-I – 2-мегапіксельна циліндрична камера, DS-2CD2520F – міні-купольна антивандальна камера і DS- 2CD2D14WD – 1-мегапіксельна міні IP-камера.