На виставці MIPS-2015 була представлена …

 На виставці MIPS-2015 була представлена камера 

DS-2CD4332FWD-IHS

На виставці MIPS, яка проходить прямо зараз у Москві, була представлена нова 3-мегапіксельна IP-камера Hikvision DS-2CD4332FWD-IHS. IP-камера з матрицею Progressive Scan CMOS гарантує якісне стискання даних зі збереженням початкових характеристик зображення завдяки сучасним стандартом стиснення Н.264. Крім того, у камери є варіофокальний об’єктив з фокусною відстанню 2.8-12 міліметрів. Механічний ІЧ-фільтр дозволяє знімати якісне кольорове зображення при освітленості до 0,07 Люкс. ІЧ-підсвічування до 30 метрів.



Ця камера буде чудово працювати на вулиці. Надійна герметичність і автоматичний підігрів корпусу дають можливість експлуатувати камеру за низьких температур (до -40 ° С). Професіонали відзначили високу якість моделі.



Нагадаємо, що у минулому році на ювілейній двадцятій MIPS 2014 на стенді компанії Hikvision була представлена 6-мегапіксельна панорамна камера з ширококутним об’єктивом “Риб’яче око” 2CD6362F-I (S) (V), а також програмне забезпечення iVMS-5200 Pro – оновлене ПЗ з ще більш стабільною роботою і підтримкою інтелектуальних функцій.