Прощаємося з аналоговим відеоспостереженням…

 Прощаємося з аналоговим відеоспостереженням. У Португалії відбулася зустріч директорів Hikvision

У Лісабоні, столиці і найбільшому місті та головному порті Португалії, проходила зустріч директорів Hikvision з Італії, Північно-Західної Європи, Центральної та Східної Європи, Великобританії, Ізраїлю і Росії. Кожен з голів дистриб’юторів цих країн поділився своїми досягненнями та почуттям приналежності до сім’ї Hikvision.

Кін Яо, директор з міжнародного маркетингу Hikvision, часто підкреслював важливість цієї події. З огляду на сильні позиції виробничих ліній, компанія повинна бути спрямована на зміцнення відносин співробітництва зі своїми клієнтами, дистриб’юторами по всій Європі. Hikvision не покладається лише на інтуїцію менеджерів і навички дистриб’юторів, а зосереджує увагу на дослідженнях, щоб бути ближче до ринку і клієнтів.

На захід був запрошений Аарон Дейл, аналітик з дослідницького центру ринку безпеки IHS, який надав статистичні дані й показав тенденції ринку у майбутні роки. З огляду на стрімке зростання продажів HD-пристроїв другого покоління, таких як TVI та IP, у даний час підтверджується падіння продажів аналогових камер, що йдуть у минуле.

Другий день зустрічі був зосереджений на презентації технологій та продукції. Були представлені Smart IP і Turbo HD пристрої. Крім зусиль, спрямованих на підвищення впізнаваності бренду, компанія також прагне дотримуватися принципу “перспективи продукту”. Ця стратегія буде більш помітною на майбутніх виставках безпеки.