Співпраця Hikvision і Video …

 Співпраця Hikvision і Video Intelligence. Новий рівень відеоаналітики камер Hikvision

Світовий лідер в області інноваційних продуктів і рішень відеоспостереження Hikvision і провідний світовий постачальник програмного забезпечення відкритої архітектури та аналізу відеоінформації Video Intelligence (Ізраїль, США) оголосили про стратегічну співпрацю. Hikvision буде інтегрувати свої продукти з компонентами ПЗ Agent Vi. Інтеграція дозволить кінцевим користувачам працювати з відеоаналітикою Agent Vi на одному сервері при додаванні більш ніж 200 камер Hikvision одночасно, через те, що програмний компонент Agent Vi інтегрується всередину камер Hikvision, що зводить до мінімуму вимоги до обладнання.

Платформа Advanced Video Analytics (Agent Vi) може похвалитися набором передових автоматизованих інструментів відеоаналізу, які візьмуть на себе управління трудомісткими завданнями, традиційно використовуваними при перегляді відео у реальному часі та відборі записаного архіву. Agent Vi пропонує найширший набір функціональних можливостей відеоаналітики, об’єднаних в одному продукті, у тому числі виявлення подій в режимі реального часу, пошук записаного відео та бізнес-аналітику.

“Користувачі Hikvision виграють завдяки інтегрованому рішенню, яке пропонує їм найповніші та надійні функції відеоаналітики на ринку. Інтеграція Hikvision – Agent Vi дозволить управляти повним набором розумних можливостей і сотнями камер на сервері, що зробить цінову політику для спільного вирішення дуже привабливою” – заявив Іцхак Катан, генеральний директор Agent Vi.

“З вбудованою відеоаналітикою в камерах Hikvision нові рішення дозволять нашим клієнтам краще управляти системою відеоспостереження та оптимізувати ефективність безпеки”, – Кін Яо, міжнародний директор з маркетингу Hikvision.


Blazer Express підтримує відтворення онлайн-відео, записів або тривожних спрацювань камери та все це на зручному інтерфейсі.


Hikvision, світовий лідер в області систем відеоспостереження, семимильними кроками захоплює галузь, створюючи нові продукти. Нещодавно компанія запустила Blazer Express, станцію інтелектуального управління відео, просту у використанні та оснащену високоефективним програмним забезпеченням (IVMS), розробленим спеціально для задоволення потреб малих і середніх додатків роздрібних користувачів відеоспостереження.

Підтримуючи до 32 камер спостереження, Blazer Express пропонує приватним магазинам, мережевим ритейлерам, а також заправним станціям централізоване управління відео й простоту в експлуатації, поруч зі швидким і легким встановленням, а також автоматичним розпізнаванням будь-яких підключених пристроїв Hikvision.

Користувачі Blazer Express можуть вибирати ціль або подію для ряду застосувань, наприклад, задля вилучення кадрів для оцінки результатів роботи співробітника, а також для захисту активів і персоналу. Присутній показ повного візуального огляду усіх локацій камери, електронна карта, розташована на екрані, дає змогу швидко знаходити live-відео, відтворення записів і сигналізації.

Blazer Express підтримує інтеграцію з наявними системами POS, пов’язуючи дані POS-транзакцій з відповідними записами камер відеоспостереження, додатково допомагає виявляти та аналізувати підозрілі перекази, а також надає докази на випадок будь-яких спорів з клієнтами.

Blazer Express також постачається у стандартній комплектації з автоматичним розпізнаванням номерних знаків (ANPR), а функція, що рахує людей, може надати, наприклад, інформацію про збільшення/зменшення кількості відвідувачів протягом певного відрізка часу.

Blazer Express IVMS станції можуть бути встановлені на декількох віддалених майданчиках з каскадним режимом, що використовується для розгортання централізованого управління відео. У режимі декількох майданчиків Blazer Express дає змогу операторам отримати доступ до відео та інформації сигналізації від віддалених роздрібних станцій. Системи, що розташовані на декількох майданчиках, можуть бути налаштовані таким чином, щоб дати можливість клієнтові Blazer Express керувати відео з усіх магазинів, інформацією про тривогу й іншим централізовано, максимізуючи ефективність людино-ресурсів і відгуків.

Роблячи ставку на гнучкість установки та економію бюджету, Blazer Express підтримує камери або приватні протоколи сторонніх виробників, сумісні з ONVIF, Hikvision надає SDK для безшовної інтеграції сторонніх систем.