Тепловізійна мережева камера …

Тепловізійна мережева камера Hikvision отримала нагороду «Кращий продукт року» в номінації «За безпеку і вогнестійкість» 2019 р.

Компанія Hikvision виграла нагороду IFSEC і FIREX «Інновація року» за свою тепловізійну мережеву камеру DS-2TD2136 на церемонії вручення нагород за безпеку і пожежу в 2019 році в Лондоні. Нагороди були вручені на урочистій церемонії в лондонському готелі «Хілтон» на Парк-лейн, яка була організована телеведучою Тесс Дейлі в середу, 20 листопада.

 Камера DS-2TD2136 надає ринку безпеки потужне, ефективне і доступне мережеве тепловізійне рішення, яке зменшує потребу в освітленні і може доповнювати і покращувати покриття стандартних відеокамер. Вона використовує передові технології обробки зображень, а її потужний алгоритм аналізу поведінки забезпечує автоматичне інтелектуальне виявлення. У той же час камера забезпечує надійну функцію попередження про виключення температури і вдосконалений алгоритм виявлення пожежі. Камера пропонує додаткове використання об’єктивів 7 мм, 10 мм, 15 мм, 25 мм і 35 мм в залежності від вимог проекту.

 

DS-2TD2136 підходить для найрізноманітніших середовищ, навіть в тих, де звичайна видимість сильно обмежена: вночі, в яскравому сонячному світлі, в тумані або смог, під час снігу або дощу. Тепловізійні зображення більш точні, коли справа доходить до аналізу відеоконтенту для виявлення об’єктів, ніж звичайні камери, які використовують видиме світло. Це призводить до зменшення помилкових спрацьовувань і підвищення ефективності безпеки.

 

Hikvision докладно розповіла про Foxlake Dundee, водний пригодницький центр в самому серці Данді, в рамках свого вигравшого уявлення про нагороди за безпеку і пожежу. В цьому випадку Webster Security & Fire встановив систему, засновану на теплових мережевих кулях Hikvision, замість опції охорони людей в неробочий час. Через своє розташування, для обладнання нічне вторгнення є проблемою. Випадковий або навмисний збиток, вандалізм обладнання чи травмування, що ще гірше для зловмисників – являє собою реальний ризик.

 

Оскільки тепловізійні камери можуть працювати в будь-яких погодних умовах, включаючи ті, які можуть істотно знизити продуктивність звичайних камер, вони ідеально підходять для об’єктів на водній основі, таких як Foxlake Dundee. Там, коли тепловізійні камери виявляють зловмисника, оповіщається віддалений центр моніторингу, і порушники попереджаються за допомогою системи гучного зв’язку, а тих, хто знаходиться в небезпеці, можна врятувати.

Джастін Холліс, директор по маркетингу Hikvision у Великобританії та Ірландії, сказав, що компанія була в захваті від того, що її тепловізійна камера отримала нагороду «Інновація року в продукції».

 «Ми дуже раді виграти нагороду IFSEC і FIREX за інноваційні продукти для цієї термальною мережевій кулі», – сказав він. «Hikvision прагне донести безліч переваг теплових технологій до більш широкого ринку систем відеоспостереження завдяки нашим високим стандартам розробки нових продуктів і технологічних інновацій, а визнання суддями нагород Security and Fire Excellence Awards є реальним підтвердженням роботи наших R & D і команди розробників продукту. »

Посилання на офіційне джерело