Точний скринінг температури …

Точний скринінг температури в Milestone XProtect

Компанія Hikvision, постачальник рішень для Інтернету речей, в якості основної компетенції якої виступає відеозв’язок,оголошує про нову інтеграцію скринінгу температури з версіями Milestone XProtect 2020R1/

Інтеграція на основі плагінів дозволяє XProtect Smart Client відображати температури поверхні шкіри в прямому ефірі і під час відтворення, а також отримувати аварійні сигнали підвищеної температури на вкладці аварійних сигналів Smart Client. З новою функцією настільних повідомлень у випуску 2020R1 оператори отримують миттєві повідомлення і можуть реагувати на будь-які виявлені підвищення температури.

 

Нова серія тепловізорів Hikvision з живленням від AI, призначених для визначення температури, включаючи моделі DS-2TD2617B, DS-2TD1217B, DS-2TD2636B і DS-2TD2637B (дуже сподіваємось, що незабаром вони будуть і в Україні), повністю підтримується в XProtect Milestone за допомогою універсального драйвера Hikvision, випущеного в останній версії пакета драйверів Milestone для пристроїв.

 

«Ми раді, що можемо об’єднати новітню технологію камер на базі штучного інтелекту від Hikvision з потужним і багатофункціональним програмним забезпеченням VMS від Milestone. Це дозволяє як існуючим, так і новим установкам ефективно підтримувати виявлення підвищених температур шкіри, щоб забезпечити швидкий попередній скринінг в громадських місцях з високою ефективністю при безлічі сценаріїв », – говорить Йенс Бертельсен, менеджер Global Partner Alliance в Hikvision.

 

Завдяки цій інтеграції у операторів є можливість бачити:

 

• Відображення точного вимірювання температури в межах ± 0,5 ° C в Smart Client (± 0,3 ° C з використанням калібрування чорного тіла)

• Сигнали запуску на основі заданих користувачем порогів температури

• Сигнали тривоги в поданні сигналів тривоги Smart Client (розширена інсталяція уважного перегляду доступна через конфігурації Smart Client і XProtect Matrix)